LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Esports

La Corre per ells demana col·laboració i quilòmetres per seguir lluitant contra la PKU

La cursa Corre per ells, l’any passat

El passeig Marítim de Sitges havia de ser l’escenari, diumenge vinent, de la disputa d’una nova edició de la Corre per ells, la cursa que omple any rere any el front marítim i el Parc de Terramar de taronja (l’any passat també de blau), per recaptar fons per lluitar contra la PKU, les malalties infreqüents de trastorns metabòlics hereditaris.

Els organitzadors l’han decidit anul·lar per la crisi del coronavirus, però han demanat que dissabte o diumenge, la gent corri o camini la distància que desitgin. I demanen que els quilòmetres recorreguts es converteixin en una donació a la Fundació PKU, que destinarà la recaptació al projecte del Biosensor que està desenvolupant l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Tothom qui ho desitgi pot aportar el seu gra de sorra a través del web correperells.org.

El sitgetà Alfonso Lugtersmann, un dels organitzadors de la cursa i el pare de la Candela, explica que han suspès la cursa i no l’han ajornat a la tardor, “per no perjudicar la cursa de la Lluna Plena”, però si que demana que tothom “doni el que pugui per seguir investigant com aturar la PKU”.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA