LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Esports

La Covid-19 acaba amb totes les competicions per equips abans d’hora

Per a la majoria de competicions esportives de clubs locals, la temporada s’ha acabat quan encara quedava l’últim terç de competició per disputar i arribaven al punt més calent: en el moment en què es decideixen els ascensos, els descensos i els campionats. I entre els directius, entrenadors i jugadors dels clubs de Sitges i Ribes hi ha resignació i laments a parts iguals.

La primera federació que va donar la temporada per acabada va ser la Federació Catalana de Patinatge –de la qual en depèn l’hoquei sobre patins–, que fa dues setmanes va decidir que anul·lava totes les competicions d’aquesta temporada. Per tant, l’Hoquei Sitges, que era vuitè abans de l’aturada, continuarà un any més a Primera Catalana. El patinatge artístic es reprendrà el setembre.

Amb més neguit viuen la situació a la UE Sitges. Quan va esclatar la crisi del coronavirus, el primer equip estava amb plenes opcions d’èxit, a només dos punts de la primera plaça de promoció. El Sitges havia punxat en els últims partits i havia caigut fins al quart lloc. La Federació ha donat per acabada la temporada, però encara ha de decidir què fa amb els ascensos i descensos. Els sitgetans esperen amb incertesa la decisió final.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem què ha passat amb totes les competicions per equips.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA