LOADING

Type to search

Esports

La delegació sitgetana ambiciona la Guido Cup

Oriol Castellà, del Club Nàutic Sitges, i Xavi Roca, del Club de Mar, seran els màxims exponents d’una delegació sitgetana, que viatja aquest cap de setmana a Sant Antoni de Calonge amb la intenció de tornar a regnar a la localitat baix-empordanensa i endur-se la International Guido Depoorter Cup cap a Sitges. Marcos Comamala i Jordi Maré, ambdós del Club Nàutic Sitges, i Oriol Puig, del Club Nàutic Garraf, seran els altres representants dels clubs esportius sitgetans a la important cita prenadalenca.

Xavi Roca, el veterà comodor del Club de Mar, bregat en mil batalles, va guanyar l’edició de la Guido Depporter Cup els anys 2014 i 2016, i enguany torna a ser un dels favorits. Oriol Castellà guanyador de la prova l’any 2017, es troba en un bon moment i amb confiança cara aquesta prova.

En tota la Badia de Roses hi haurà un gran ambient de vela, amb navegants d’arreu del continent fent els darrers entrenaments per a la Christmas Race, que es disputarà a la al Baix Empordà, a la localitat de Palamós. 

La delegació del Nàutic sitgetà, com és habitual serà una de les més nombroses, només superada per la del club local i la del club belga del Twin Picks. S’esperen una cinquantena de participants en aquesta prova.