LOADING

Type to search

Sin categoría

La Fundació Ave Maria no té cap positiu entre els seus 57 residents

La Fundació Ave Maria, amb 57 residents i 85 treballadors, avança tranquil·la en la desescalada. Aquest dimecres es van rebre els resultats de les proves PCR realitzades al personal: tots han donat negatiu, llevat d’un que és positiu asimptomàtic i ja es troba de baixa en quarentena. Aquesta bona notícia se suma als resultats realitzats als residents, ja fa dues setmanes, que també va donar negatiu a tots. La Fundació camina cap a una desescalada amb seguretat i la satisfacció de presentar unes dades impecables.

A poc a poc , el centrees podrà incorporar a la nova normalitat, que sobretot, en primera instància ha de suposar recuperar el contacte amb les famílies i la resta de les activitats, que es realitzaven fora del centre i que, a mesura que avancin les fases del desconfinament, s’aniran reincorporant a la rutina.

El reforç de la neteja i el manteniment de la desinfecció dels espais segueix sent una de les mesures que més es potencia, al costat de la resta de les indicacions al respecte de la  protecció i la seguretat.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure