LOADING

Type to search

Coronavirus Esports

L’esperit del Johan es manté viu a Sitges

Avui, a les 14.14 hores, estava prevista a Amsterdam una nova edició de la cursa de 14 quilòmetres en honor a Johan Cruyff, i una nodrida representació de la Fundació de Veterans de Sitges s’havia de desplaçar a la capital neerlandesa, per córrer pels florits carrers recordant el seu amic, amb el qual havien compartit un grapat de partits de futbol, llargues xerrades i sobretaules interminables, sempre regat amb una gran amistat i gran dosi de rialles.

La maleïda Covid-19 ha canviat els plans dels sitgetans, però els Veterans l’han volgut homenatjar fent un vídeo –on hi surten tots els seus membres fent esport confinats i cares ben conegudes– amb la samarreta amb el número 14, el del Johan.

Ahir, dissabte 25 d’abril, es van complir 73 anys del naixement del genial futbolista a Amsterdam, l’emblemàtica ciutat dels Països Baixos, on tantes tardes de glòria futbolística va donar l’holandès volador abans de fitxar pel Barça. Gràcies al fitxatge pel club català, Cruyff va poder conèixer aquest grup de persones increïbles que tant se l’estimen i el recorden.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA