La Fundació Stämpfli exposa una quarantena d’obres del seu fons

- Publicitat -

La Fundació Stämpfli ha inaugurat l’exposició 1965 – 2011, que presenta prop de quaranta obres del seu fons i que constitueixen una visió plural de l’art contemporani en l’Europa dels últims seixanta anys. El títol de la mostra pren les dues obres més antigues de la selecció: Rue Lafayette (Ap19), de Jacques Villegé, del 1965, i Atmosphère chromoplastique N° 992, de Luis Tomasello, del 2011.

L’exposició ocupa les sales 1, 2 i 3 de la Fundació, mentre que les noves (A, B i C) exposen obra seleccionada de tres períodes de Peter Stämpfli. Les obres que integren 1965 – 2011 tenen un nexe en comú: es tracta d’artistes que han desenvolupat la seva trajectòria a París.

La mostra suposa una aproximació detallada a la completa col·lecció de la Fundació Stämpfli, integrada per més d’un centenar d’obres de 40 artistes diferents. El recorregut de 1965 – 2011 suposa un itinerari discontinu per les diferents tendències dominant a l’art contemporani en el darrer terç del segle XX: el pop art, el cinetisme, l’abstracció, la geometria, la protesta social o el nou naturalisme.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats