LOADING

Type to search

Cultura

La indecisió de l’Ajuntament aporta dubtes sobre el futur del festival Jardins de Terramar

El Govern està a l’espera que la Intervenció municipal elabori un balanç del control de la subvenció de Cultura de l’anterior govern, que l’organització va rebre el 2018

L’organització del Festival Jardins de Terramar és a l’espera que l’Ajuntament decideixi quin model de festival vol per a les properes edicions. Així es va posar de manifest dimecres, durant la presentació del balanç de la darrera edició –que va tenir un impacte valorat en més de 2 milions d’euros– i en les darreres converses entre els representants de Jet Entertaintment, empresa organitzadora, i el regidor de Cultura, Xavier Salmeron. El Govern està a l’espera que la Intervenció municipal elabori un balanç del control de la subvenció de Cultura de l’anterior govern, que l’organització va rebre el 2018.

El Govern municipal aposta per la continuïtat del Festival, però encara no ha aclarit en quins termes. Una de les opcions exposades per Salmeron és que l’Ajuntament no doni cap subvenció als organitzadors i tampoc assumeixi els costos de la programació del talent local, com ha fet en els anys anteriors. Els sectors econòmics i algunes formacions, com JxS, han alertat de les conseqüències negatives que tindria per a Sitges abaixar el nivell del festival o posar-lo en qüestió.

Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda o en l’edició digital d’iQuiosc.cat.