Sitges, 16 de Novembre de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 09:36 h

La malvasia de l’Hospital busca el suport dels restauradors locals

Setze establiments participen a la setmana dedicada als vins sorgits de Sitges

11/05/2018 09:360 comentaris
 
Els vins, licors i espumosos produïts amb la varietat autòctona Malvasia de Sitges per l’Hospital de Sant Joan Baptista tenen una facturació anual que oscil·la entre els 35.000 i els 40.000 euros. Es tracta de produccions limitades. De l’anyada 2017, el més generós és el vi Blanc Subur, amb 8.000 ampolles, i el més restrictiu, l’escumós Monembasia, del qual se’n fan només 500 unitats. En tots ells es treballa l’excel·lència –el Blanc Subur del 2017 ha estat reconegut com el millor vi jove de la Denominació d’Origen Penedès– i es busca posicionar-los com a productes de qualitat en cuines i taules selectes. Així, per exemple, cuiners com Carme Ruscalleda o els germans Adrià s’han convertit en propagadors de la malvasia seca.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris