LOADING

Type to search

Actualitat

La música d’aquest estiu i les previsions de la temporada turística, a L’Eco

L’Eco de Sitges i L’Eco de Ribes d’aquesta setmana publiquen la guia detalla de propostes musicals d’estiu a Sitges i a Ribes, en un reportatge que detalla com són cadascun dels festivals i cicles musicals que omplen les agendes d’estiu de les dues poblacions: el Festival Jardins de Terramar, el Cicle de Concerts de Mitjanit del Port de Sitges, el Sitgestiu, el Cicle de Música al Castell, el Sons Solers, el nou Mediterranean Guitar Festival, les Barraques, les propostes del Ball de Festa Major i el Festival Dona Art i el Monocicle per tancar l’estiu, el mes de setembre.

A les pàgines de L’Eco també contenen les previsions de la temporada turística, que el sector afronta amb optimisme, un exhaustiu balanç de la Festa Major de Ribes, un balanç de les accions dutes a terme per Caritas a Sitges, amés de tota la informació de la festa de les Cases Noves. Precisament, en aquestes pàgines es publica una entrevista amb dues àvies del barri, que van ser homenatjades ahir: Carme Planas i Remedios Herrero.

L’Eco d’aquesta setmana també estrena la secció L’Art de viure l’estiu, que conté entrevistes, reportatges i informació pràctica per aquest període. Aquesta setmana, hi ha un reportatge sobre la nova biblioteca del Port d’Aiguadolç, una entrevista amb el socorrista Eduardo Struzka i el primer capítol d’un relat de Núria Camps.

Podeu trobar a L’Eco als diferents punts de venda i en l’edició digital a iQuiosc.