LOADING

Type to search

Actualitat

La Nit del Turisme premia el Festival de Terramar i la feina dels Mossos

Els premiats, ahir nit al Melià Sitges

La primera edició de la Nit del Turisme, celebrada ahir a la nit a l’Hotel Melià Sitges, sota la convocatòria del Gremi d’Hostaleria, va premiar al Festival Jardins de Terramar i a la inspectora dels Mossos d’Esquadra, Rosa Gubianes. El Gremi també va lliurar la insígnia d’or al que ha estat el seu president durant 25 anys i fins fa uns mesos, Joan Anton Matas, i va efectuar un reconeixement especial al coordinador de Ràdio Maricel i conductor d’aquest acte des de fa més de vint anys, Vicenç Morando.

La nova Nit del Turisme pren el relleu del tradicional Sopar de l’Agremiat, amb l’objectiu d’obrir el focus més enllà del mateix Gremi, tot i que bona part de l’acte va girar entorn els premis que atorga a l’entitat en reconeixement a les seves trajectòries o iniciatives positives per al turisme de Sitges. A més dels premiats, no van faltar els reconeixements a la tradició familiar d’empreses agremiades, com l’Hotel Capri i el restaurant Mare Nostrum, a més d’Enrique Rovira (restaurant Mascarón), Jaume Balada (Hotel Dolce) i Juan Carlos Martínez (Cafeteria Memphis). Durant l’acte també es van lliurar els diplomes als establiments guanyadors de les dues edicions d’enguany del Sitges Tapa a Tapa.

Durant l’acte, l’alcaldessa, Aurora Carbonell, va anunciar que l’Ajuntament efectuarà un estudi per rellançar el perdut oci nocturn i va subratllar que “el turisme forma part de la identitat de Sitges i és la nostra bandera”. Carbonell va destacar les darreres iniciatives de l’Ajuntament per conèixer les opinions dels visitants, així com la percepció dels sitgetans sobre el turisme. El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, va manifestar que “Sitges és una referència a nivell nacional en turisme”.

LLISTA PREMIATS

Amics Predilectes del Gremi d’Hostaleria de Sitges

  • Jet Entertainment (organitzadora del Festival Jardins de Terramar de Sitges)
  • Rosa Gubianes (inspectora dels Mossos d’Esquadra que ha deixat el càrrec de directora de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf, un càrrec que ha assumit durant 12 anys)
  • Vicenç Morando (periodista que ha estat durant molts anys el mestre de cerimònies del Sopar de l’Agremiat.
  • Insígnia d’or del Gremi d’Hostaleria de Sitges a Joan Anton Matas Arnalot, per la seva dedicació com a president de el Gremi d’Hostaleria durant 25 anys.

Reconeixement a la tradició familiar amb més de 25 anys de servei

  • Hotel Capri – Família Carbonell i Mellado, per 60 anys de tradició familiar (1959-2019)
  • Restaurant Mare Nostrum – Família Martí, per 70 anys de tradició familiar (1950-2020)

Tastet de l’Any 2019

  • Enrique Rovira del Restaurant Mascarón, per la seva trajectòria i molts anys com a membre del Club de Tast
  • Jaume Balada, xef del Restaurant Esmarris de l’Hotel Dolce Sitges, pels premis rebuts i membre del Club de Tast
  • Juan Carlos Martínez de la Cafeteria Memphis, una de les primeres cafeteries de Sitges (després d’una àmplia trajectòria en diferents establiments de Barcelona i Platja d’Aro, va arribar a Sitges) i membre fundador de el Gremi d’Hostaleria de Sitges.

Diplomes als guanyadors del Sitges Tapa a Tapa edicions primavera i tardor

Edició Primavera

Premi Jurat Tècnic

  • 1er premi: Els Jardins del Retiro que ara ho porten els del Cable amb «Tom Jones»
  • 2n premi: 13 Llunes con «Lluna plena»
  • 3r premi: Num3ric amb «Fals Coulant amb gelat»
  • Menció: El Cable per «Bocata vegetal de cansalada»
  • Menció: Sports Bar per «Rock & Roll»

Premi Popular

  • 1er Premi: Num3ric amb «Fals Coulant amb gelat»
  • 2n premi: La Seu Penya Barcelonista amb «Contradic(c)ión»
  • 3r premi: 13 Llunes amb «Lluna plena»
  • Menció: La Guineu per «Xupixató»
  • Menció: El Bitxo per «Bitxito Adobat»

Edició Tardor

Premi Jurat Tècnic

  • 1er premi: Can Vilalta amb la tapa «Aromes de tardor
  • 2n premi: Hostal Bonanza amb la tapa «Otoño en un bocado»
  • 3r premi: Amb Gust amb la tapa «Els sabors de la tardor»
  • Menció: VivinWine amb la tapa «Entre l’estiu i la tardor»
  • Menció: Café Roy amb la tapa «Bao Ibèric»