Sitges, 17 de Gener de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 08:38 h

La nova Fundació Stämpfli permet a Sitges guanyar un nou museu

El centre suma un nou edifici, adquirit pel matrimoni Pere i Anna Maria Stämpfli, que li permet passar dels 300 metres quadrats actuals a més de 800 i ampliar l’exposició d’obres

25/05/2018 09:580 comentaris
 
No és només augmentar espai i serveis. L'ampliació de la Fundació Stämpfli permet a Sitges dotar-se del que, a efectes pràctics, és un nou museu a la vila. El resultat de l'obra impulsada per l'incansable matrimoni Pere i Anna Maria Stämpfli suposa la implantació d'un museu d'art contemporani que moltes ciutats desitjarien incorporar al seu mapa d'infraestructures culturals.
 
Les obres d'ampliació ja estan pràcticament enllestides, a l'espera dels darrers detalls. Amb aquesta actuació –que s'inaugurarà aquest 2018–, la Fundació Stämpfli passa dels 300 metres quadrats actuals a més de 800. De les tres sales que ocupa actualment a l'edifici del Mercat del Peix i a una planta de la seu del Grup d'Estudis Sitgetans passarà ara a tenir-ne set, una de les quals serà de dipòsit i reserva. A més, també guanya espai a la terrassa, que ha estat completament rehabilitada i adaptada per a esdeveniments i actes culturals.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris