LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La Policia deté un assaltant al carrer Sant Josep

El carrer Sant Josep sense ni una ànima, aquest matí.

La Policia Local de Sitges va detenir, ahir a les 20.50 hores, un assaltant a un immoble del carrer Sant Josep. Una trucada d’un veí de la zona va fer saltar les alarmes; els agents policials es van desplaçar ràpidament a la zona i van comprovar que es tractava d’un robatori amb força, raó per la qual van procedir a la detenció del lladre.

La patrulla es va personar a l’habitatge després de rebre una trucada d’un veí, que va manifestar que coneixia  el propietari del pis i que no era la persona que es trobava en aquells moments dins i que havia saltat de terrat en terrat. Els agents van confeccionar la minuta del detingut i el van traslladar a les dependències policials dels Mossos d’Esquadra de Vilanova.

En total, la Policia Local ha posat 434 denúncies i ha detingut tres persones: l’assaltant d’ahir al carrer Sant Josep i dos més per reiteració de notificacions. La major part de les multes interposades per la Policia Local són dels controls que estableixen cada dia en diferents punts del municipi, especialment a Can Perico Des de fa dues setmanes, la Policia també disposa d’una patrulla d’agents de paisà per sancionar els incompliments.

Els controls i sancions continuaran en les properes setmanes, tot i haver-se relaxat des del passat dimarts del confinament. Les multes poden anar a partir dels 600 euros.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA