LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La Policia denuncia 31 persones en una hora

El Passeig de la Ribera, ahir al vespre.

Continuen els dies intensos de dura feina per a la Policia Local. Tot i encara estar dins la fase 0 de la desescalada , el nucli de Sitges i el poble de Garraf no entren a la fase 1 fins al dilluns, els agents policials van realitzar 37 denúncies en el dia d’ahir.

La Policia va detectar que hi havia grups de joves que, aquests darrers dies, aprofiten la sortida nocturna de 20 a 23 hores per anar en grup pel passeig Marítim o fer trobades en els diferents espigons (accions que tampoc estaran permeses per la via pública la setmana vinent).

Ahir a la tarda van decidir fer un dispositiu especial al passeig Marítim, la Fragata, Can Pei, la zona de l’antiga Atlàntida, el Parc de Can Robert, l’Skate Park i el pavelló de Pins Vens, i el resultat va ser, en poc més d’una hora, de 29 denúncies per incompliment de l’Estat d’Alarma i una per tinència de drogues.

El cos policial intensificarà els controls per impedir que persones d’altres regions sanitàries en fase 0 accedeixin a la seva segona residència i evitar que la gent de la vila relaxi les mesures, ja que després de mes de dos mesos de privació de la llibertat, han augmentat les denúncies policials en els últims dies. La població disminueix l’estat d’alerta veient que la progressió de la pandèmia és positiva, però encara queda feina camí per vèncer a la Covid-19.

Denúncies de la Policia Local per saltar-se el confinament:

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA