LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La Policia Local denuncia un jove que se salta l’arrest domiciliari

Control policial el mes de març a Can Perico

Un jove de Sitges que estava en arrest domiciliari, amb ordre d’un jutjat de València, es va saltar fa uns dies el confinament i ha motivat una denúncia de la Policia Local. Els agents efectuen a diari visita al seu habitatge per comprovar que compleix l’arrest domiciliari i un dia de fa dues setmanes van constatar que no era a casa. Els agents el van poder identificar quan era al darrer. La Policia va obrir una investigació per incompliment de condemna, que ha tramitat el jutjat de València que l’havia emès l’ordre. A més, en no tenir justificació per ser al carrer, la Policia també l’ha sancionat per incompliment del confinament.

Per altra banda, dijous, els agents municipals van obrir una investigació a dos joves identificats al carrer i que havien estat denunciats anteriorment per saltar-se el confinament. Es tractaria de reincidència i, per tant, podria suposar una sanció més elevada de les que habitualment tramita la Policia.

En total, des que va començar l’Estat d’Alarma i les mesures de confinament, la Policia Local ha posat 528 denúncies i ha efectuat quatre detencions. A L’Eco d’aquesta setmana, publiquem un reportatge sobre les dades de les denúncies i quins són els casos més reiterats.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA