LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La Policia Local posa 31 denúncies per mobilitat injustificada en un sol dia

Un dels controls d’ahir, a la sortida de l’autopista

31 persones van rebre una sanció, ahir diumenge, per part de la Policia Local per arribar a Sitges sense tenir el permís que justifica el desplaçament entre municipis. Els agents van intensificar ahir els controls per evitar que el bon temps propiciés l’arribada de visitants a passar el dia a la vila.

Els controls policials es van activar a l’estació de Renfe, per als viatgers que arribaven en tren, i a la sortida de l’autopista a Sitges Centre i a la Llevantina, per als qui ho feien en vehicle. A l’estació van identificar 61 persones en dotze trens diferents, de les quals 13 van ser denunciades per no tenir un justificant que permetés el moviment entre municipis.

El control de mobilitat de trànsit va aturar 128 vehicles, dels quals 18 van ser denunciats per mobilitat injustificada. Un, a més, va rebre la sanció també per no disposar l’ITV en regla i un altre per donar positiu en el drogotest. A més, durant la jornada d’ahir, els agents van denunciar dues persones que no portaven mascareta.

Notícies relacionades:
La Policia Local comença a sancionar els qui se salten el toc de queda (28 d’octubre de 2020)
73 denúncies en una nit per incomplir les mesures (12 de setembre de 2020)
Nit moguda per a la Policia Local (12 de maig de 2020)
La Policia Local incorpora patrulles de paisà per fer els controls del confinament (5 d’abril de 2020)

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure