LOADING

Type to search

Actualitat

La preinscripció escolar serà del 13 de maig al 2 de juny

El Departament d’Educació de la Generalitat potencia la preinscripció telemàtica per tal de reduir al màxim la presència de les famílies als centres educatius

Quan encara no se sap amb certesa si els alumnes podran tornar a les aules abans de finalitzar el present període lectiu, el departament d’Ensenyament ja ha anunciat els diferents calendaris de preinscripció escolar per al curs 2020-2021. El termini s’obre la setmana vinent. Concretament, el dimecres 13 per a Infantil, Primària i l’ESO. Les famílies podran presentar les sol·licituds de forma telemàtica fins al divendres 22 de maig. En cas de voler-ho fer de manera presencial, haurà de ser amb cita prèvia i a partir del dimarts 19.

Pel que fa els alumnes que hagin de cursar Batxillerat, la preinscripció serà del dimecres 27 de maig al dissabte 13 de juny. Finalment, en el cas de les llars d’infants, serà del dimecres 20 de maig al 2 dimarts de juny. En tots els casos, els tràmits es podran fer a través del portal preinscripcio.gencat.cat o de les pàgines web dels mateixos centres.

A causa de l’emergència sanitària per la Covid-19, el Departament d’Educació vol reduir al màxim la presència de les famílies als centres educatius i, en conseqüència, potencia la preinscripció telemàtica. Així, s’ha eliminat presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre i ha quedat substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.