LOADING

Type to search

Cultura

La primera sala catalana del Museu del Turisme s’instal·la a Sitges

El projecte compta amb el suport d’institucions i empreses, amb la finalitat de de bastir un museu amb sales arreu del món

Alumnat del Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics de l’Institut Joan Ramon Benaprès treballa en la primera sala del Museu de Turisme de Catalunya. Serà un espai concebut al voltant de les noves tecnologies i es podrà visitar virtualment a través del web. L’objectiu és que sigui la llavor d’un museu municipal i convertir-se en un nou atractiu a la vila.

El projecte compta amb el suport d’institucions i empreses, amb la finalitat de de bastir un museu amb sales arreu del món. La primera a tot Catalunya s’establirà a la vila i mostrarà documentació i material que reviuran el Sitges turístic. El Museu de Turisme de Sitges està previst inaugurar-lo les properes setmanes.

Ho expliquem a L’Eco. D’aquesta setmana, on mostren algunes de les peces que contindrà aquest espai. Pots trobar L’Eco  als punts de venda habituals, l’iQuiosc en edició digital o en el nou servei de repartiment a domicili.

També pots veure