LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La primera setmana del retorn a les aules arrossega els contagis de les festes

L’entrada a l’escola Maria Ossó, el passat dijous al matí.

Els contagis i els contactes directes amb positius de Covid-19 durant les festes han incidit en el retorn a les aules d’aquesta passada setmana. Entre Sitges i Sant Pere de Ribes hi ha un centenar d’alumnes confinats, la setmana que s’ha dut a terme el cribratge entre el personal docent i administratiu dels centres educatius a Sitges.

Un grup aïllat a l’escola Maria Ossó (amb 23 alumnes) i setze alumnes de diferents grups en confinament preventiu a l’Escola Pia, que avui dissabte ja són catorze, és l’impacte del retorn a les escoles després de les festes.

A Ribes hi ha dos grups aïllats (escoles Costerets i Parellades) i en total arriba a 42 alumnes en confinament preventiu. A les Roquetes hi havia fins dijous vuit alumnes confinats i avui dissabte ja és tot un grup de 23 aïllat de l’institut Xaloc.

La mateixa setmana s’ha realitzat el cribratge del personal docent i administratiu. Una fotografia fixa que no convenç la majoria, ja que en alguns casos s’ha realitzat entre dijous i divendres i fins dimarts vinent no sabran el resultat, «poca eficàcia si hi ha algun positiu asimptomàtic i ho sabem una setmana després d’haver tornat a classe», exposa Elisabeth Saiz de l’institut Vinyet de Sitges.

Trobareu la notícia ampliada a L’Eco d’aquesta setmana, al vostre punt de venda habitual, o en versió digital a l’IQuiosc.cat.

Notícies relacionades:
El cribratge del personal d’educació municipal dóna 51 resultats negatiu (12 de gener 2021)
Els escolars arriben a les vacances de Nadal sense cap grup afectat per la Covid (23 de desembre de 2020)

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure