LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Las Magnolias i l’Ave Maria també reben la vacuna

Una treballadora i un resident de Las Magnolias, rebent la vacuna

La totalitat d’usuaris i personal de la residència Las Magnolias van rebre ahir la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus. La sessió es va dur a terme al migdia i a la tarda, en l’espai habilitat pel centre. Amb la sessió d’ahir i la d’aquest matí a l’Ave Maria, ja s’han donat unes 500 acunes a les residències de Sitges i Ribes.

L’actuació es va dur amb normalitat, acompanyada de l’emoció del moment, que tant personal com residents van viure en rebre l’esperada vacuna. “Tot s’ha fet correctament i ben coordinat”, va apuntar el director del centre, Josep Serra.

Avui divendres ha estat el torn dels treballadors i usuaris de l’Ave Maria, que també han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. Inicialmnt, estava previst que aquest cenre rebés els subministraments les properes setmanes, però també s’ha avançat a darrera hora, com ha succeït amb les residències.

La vacuna a Las Manolias i l’Ave Maria se suma a les que dimarts ja van rebre les residències Sitges Park, l’Hospital de Sant Joan i El Redós de Ribes. En total, als cinc centres locals ja s’han subministrat unes 500 dosis, tant entre residents com personal. En els propers dies està previst que també es vacuni els 20 residents i 17 treballadors d ela residència Rius i Virgili a Vallpineda.

Notícies relacionades:
La vacuna ja ha arribat a Sitges i a Ribes (5 de gener de 2020)
La vacuna, els Reis i les destrosses als parcs infantils, a L’Eco (8 de gener de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure