LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La restauració de Sitges s’uneix per portar menjar als centres de salut

Dues sanitàries de Sant Camil agraeixen els àpats rebuts

Una desena de restaurants i establiments locals de restauració s’han unit al projecte Health Warriors, un moviment de solidaritat, nascut a Barcelona el 16 de març, arrel del confinament per la Covid-19, que reparteix àpats gratuïtament als centres de salut. A Sitges la iniciativa va néixer l’endemà mateix amb tres establiments i des del 27 de març s’han anit altres set. Actualment, han distribuït un miler de racions entre el personal de Sant Camil i esperen sumar més participants per arribar a donar cobertura a la totalitat, “o al màxim de persones” possibles.

Blanca Pérez és qui va encetar la proposta de Health Warriors Sitges. “Em vaig trobar tot de producte fresc que no volia llançar”. Primer es va afegir al projecte de Francesc Terns a Barcelona, que compta amb una xarxa d’un centenar de col·laboradors i voluntaris, i tot seguit amb altres locals van començar a distribuir els àpats des de Sitges i també des de Ribes.

El projecte es finança amb les donacions de clients particulars, l’empresa Ya voy de repartiment que hi participa gratuïtament i els propietaris dels establiments. Els restaurants participant, fins ara són: Corazón de Agave, Lisas Cake Shop, Dosa Nova, Telepizza, Onaji, La Salseta, Santa María, Casa Hidalgo, Cuinarte i ClubHouse27 de Ribes.

Per sumar-se a la iniciativa cal escriure al correu: healthwarriorssitges@gmail.com.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA