LOADING

Type to search

Actualitat

La segona promoció de nous pisos de protecció ja és en marxa

Les obres han començat al costat de l’antiga hípica de Vallpineda.

L’impuls a les polítiques d’habitatge per incentivar el lloguer social va ser un dels grans compromisos de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sitges i ara s’ha fet un nou pas. La setmana passada va començar la construcció de la segona fornada d’habitatges de lloguer social, de les quatre que es realitzaran al barri de la Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda, que sumaran més de 500 habitatges.

Són 62 nous pisos que es construiran en quatre blocs al carrer Felip Font i Falp (al costat de l’hípica). Tots ells seran de dos i tres dormitoris amb superfícies útils que van dels 57 als 83 metres quadrats, i amb terrasses de fins a 14 metres quadrats. Les  plantes baixes comptaran amb uns patis de fins a 211 metres quadrats. La promoció té doble certificació energètica A gràcies, entre d’altres, a unes instal·lacions que abracen les energies renovables com l’aerotèrmica i les plaques solars. S’estima que durant l’estiu del 2022 els habitatges ja estiguin disponibles per a llogar-los a preus protegits.

La primera fornada de 43 habitatges va tirar endavant a final d’any al carrer Manuel Torrents (vial que connecta l’avinguda Sofia amb Can Pei). El Govern municipal preveu que en les pròximes setmanes també s’aprovi per Junta de Govern Local la llicència d’obra d’una tercera de 70 al carrer Lola Anglada, a tocar del camí Capellans. En total, es calcula que 175 pisos estaran al mercat del lloguer social al segon semestre del 2022.

A L’Eco d’aquesta setmana hi trobareu la informació ampliada. Podeu trobar el setmanari als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure