LOADING

Type to search

Actualitat

La tensió entre JxS i ERC puja un nou esglaó

El grup de Mònica Gallardo presenta una moció de reprovació contra l’alcaldessa per una picabaralla intranscendent succeïda en l’anterior Ple

El Ple municipal celebrat dimecres va viure una nova escalada en la implacable oposició de Junts per Sitges contra el Govern municipal i, especialment, l’alcaldessa, Aurora Carbonell, d’ERC. Abans del Ple, JxS va presentar una moció de reprovació contra l’alcaldessa per una picabaralla intranscendent succeïda en l’anterior Ple.

La proposta de Mònica Gallardo acusava Aurora Carbonell de “tracte inadequat, despectiu i despòtic vers els regidors i les regidores, manca de veracitat i falsejament de converses”. Després d’una aturada del Ple de prop d’una hora, la moció va ser retirada i Carbonell va acceptar demanar disculpes per passar pàgina. ERC va emetre un comunicat ahir instant al Ple a “treballar de forma constructiva per la totalitat de sitgetans i sitgetanes deixant enrere discrepàncies, interessos o frustracions personals”.

A L’Eco d’aquesta setmana, expliquem la seqüència dels fets i publiquen un editorial lamentant aquests episodis. El pots trobar al teu punt de venda o en l’edició digital d’iQuiosc.