LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La tranquil·litat abraça la residència de la Fundació Ave Maria

Un grup de residents, dins els instal·lacions

La Fundació Ave Maria no té cap contagi per coronavirus. L’entitat ha enllestit aquesta setmana tots els tests als seus 57 residents i el personal que hi està en contacte i tots han donat negatiu. Una bona notícia celebrada pels seus responsables i el conjunt de la comunitat que col·labora amb el centre.

Amb la confirmació dels tests, l’Ave Maria referma el seu camí enfront de la Covid-19 i està en condicions d’implantar una nova rutina d’activitats, que els residents realitzen cada dia dins les instal·lacions.

En cada espai de la Fundació hi conviu un grup de residents que realitza els tallers i estones d’esbarjo i d’àpats conjuntament, “d’aquesta manera tenim un major control en cas que hi hagués algun cas”. Amb una inversió extraordinària i uns estrictes protocols, Núria Pascual, directora de la Fundació, està elaborant un programa de desescalada, que serà progressiu i suau, per “prevaldre la seguretat davant de tot”. El programa preveu habilitar, quan correspongui obrir, un primer espai –exclusiu i amb reforç de neteja– per a les primeres visites i de moment, bones notícies.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure