LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La vida torna a les terrasses de Sitges

A la Ribera, a l’Oasis, al Poble Sec, al centre… les terrasses de Sitges s’han tornat a omplir de gent aquesta setmana, gràcies a l’accés a la fase 1 de desescalada. Els sitgetans han sortit a recuperar algunes de les emblemàtiques terrasses que formen part del paisatge local i compensar els dos mesos llargs de confinament.

La immensa majoria d’establiments que han obert mantenen les normes de distància social marcades en aquesta fase i només en casos excepcionals no es compleixen. També arreu hi ha els gels desinfectants, tot i que fins avui la majoria dels assistents no duien mascaretes. L’ocupació de les terrasses en les fases 1 i 2 no pot passar del 50 per cent del seu aforament.

El bon temps d’aquesta setmana ha estimulat encara més la sortida de la gent. Els responsables dels establiments han notat de manera clara com la seva clientela canvia en funció de l’hora del dia, per ajustar-se a les franges de sortida permeses.

Hi ha alguns bars i restaurants que han optat per no obrir encara, fins que no puguin disposar de més espai. L’Ajuntament ha obert un període per a que els establiments puguin sol·licitar ampliar la seva superfície a la via pública. Paral·lelament, el gremi d’Hostaleria ha presentat un projecte per a destinar part del passeig de la Ribera per a terrasses de manera excepcional aquest estiu.

Notícies relacionad
Les terrasses recuperen moviment amb la vista posada en l’estiu (18 de maig de 2020)

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA