LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La xifra de defuncions a Sitges es dobla en un mes

Porta del cemenetiri de Sant Sebastià, pocs dies després d’inici del confinament

Entre el 15 de març i el 15 d’abril es va produir a Sitges 39 defuncions, el doble que en el mateix període de fa un any, que en van ser 19. Les dades de les funeràries constaten l’impacte que la Covid-19 ha deixat també al municipi, tot i tenir uns nivells de contagis notablement per sota de la mitjana catalana.

A Sitges hi ha 2,5 contagis per cada 1.000 habitants, mentre que en el conjunt de Catalunya en són més de 6. Però, tot i això, el coronavirus també ha tingut efectes letals a la vila, especialment en algunes residències, com ha passat en la major part del país. Les 39 defuncions des que va començar el confinament fins passat Setmana Santa recullen la crisi que la Covid-19 ha deixat en algunes residències. En aquests centres s’han produït 16 defuncions , si bé no tots eren empadronats a la vila. Aquesta dada és la que explica, en molt bona part, l’increment de defuncions en un mes fins arriar al doble de la xifra de l’any passat.

A L’Eco d’aquesta setmana abordem amb detall aquest augment de defuncions, tant a Sitges com a Ribes, i us aportem les dades també de l’impacte de la Covid-19 a les residències locals. Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda o en edició digital a iQuiosc. També us el portem a casa si ens truqueu al 666 82 79 38.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA