Sitges, 24 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 04:11 h

L’accés a l’habitatge i un nou CAP centren les preocupacions socials

Les cessions realitzades pels promotors de la Plana i Santa Bàrbara obtenen un ampli aval entre els sitgetans, inclosa també l’obertura del Parc i la rehabilitació de l’ermita i la masia

07/12/2018 14:091 comentari
 
L’habitatge continua encapçalant les preocupacions dels sitgetans, tal com ho feia ara fa un any. L’enquesta d’opinió ciutadana encarregada per L'Eco de Sitges a CTOC-OFV confirma aquesta tendència i que el CAP és l’equipament més demanat. Com l’any passat i el 2015 –en què l’enquesta de L’Eco va encertar gairebé al detall els resultats de les eleccions municipals–, el treball ha estat realitzat a una àmplia bossa de sitgetans: un total de 700 residents a la vila.
 
Podran consultar els resultats de l’enquesta a l’edició impresa ja disponible al seu punt de venda
 
Podran consultar els resultats de l’enquesta a l’edició digital
 
1comentari
LAIA 08/12/18 | 09:43
-em sembla molt be auestes dues propostes, necessitem un altre CAP i amb posssibilitats de poder fer radiografies, mamografies, laboratori, unes urgencies dignes per desencallar en un primer moment els Hospitals de la zona. Sobretot en una poblacio que viu del turisme. Habitatges de protecccio social, i tant!!! perque els joves de Sitges i tinguin acces, social, vol dir preus asequibles... I, permetim que ho digui amb majuscules,ESPAIS VERDS, ESPAIS PER RPASSEJAR , ARBRES, CUIDAR EL QUE TENIM I NO DESTROSSAR-HO, POBLE SOSTENIBLE, AMB UN PULMO VERD, PER MOLT QUE TINGUEM EL GARRAF, EL POBLE NECESSITA AQUESTS ESPAIS, COM ALTRES POBLES QUE URBANISTICAMENT HAN COMPTAT RECENTMENT AMB AQUESTA DINAMICA, LLOCS PER NENS I JOVES, CENTRES CIVICS PER TOTES LES EDATS, AMB UN PREU RAONABLE, PIPI CANS DECENTS, HI HA MOLTS GOSSOS A SITGES, S PERE DE RIBES, VILANOVA I CUBELLES ENS DONEN MIL VOLTES. Se que tot no es pot fer en un dia, pero amb planificacio i aprofitatnt edificis i espais que ja tenim podriem millorar molt Sitges.