LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’actualitat local de la Covid-19, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana ens aporta, de nou, àmplia informació sobre l’impacte del coronavirus a Sitges i a Ribes. Novetats, dades, reportatges, protagonistes, opinió… les pàgines de L’Eco ofereixen una fotografia ajustada de com evoluciona la malaltia a tots dos municipis i les terribles conseqüències humanes i econòmiques que hi està deixant. Encapçalem tota aquesta informació amb un article que el Dr. Bonaventura Clotet ha fet per a L’Eco.

Entre les reportatges d’aquesta setmana, us expliquem com anirem a les platges aquest estiu i quines mesures preveuen implantar l’Ajuntament i els concessionaris, què passarà amb la Festa Major de Sant Pau, a Ribes, i la Festa Major de Sant Bartomeu, a Sitges. També entrevistem l’alcaldessa, Aurora Carbonell, coneixem el sistema d’escola a casa, entrem als hotels de Sant Pere de Ribes on resideixen els sanitaris de Sant Camil i us expliquem com són el tipus de delictes i infraccions d’aquests dies, entre moltes altres propostes informatives.

Una setmana més, viatgem arreu del món per saber com viuen la Covid-19 sitgetans i ribetans que viuen en altres països. Aquesta setmana ens aturem en les experiències d’Alejandra Rosenberg (Nova York), Armando Aschenazi (Buenos Aires), Laia Mestre (Luxemburg), Àlex Von der Bruch (Índia) i Ignasi Fortuny i Maria López (Corea del Sud).

A més del Dr. Bonaventura Clotet, aquesta setmana comptem amb les firmes de Marc Hill, Joan Rodés, Ivan Martínez, Martí Sáez, Ana Soto, David Puertas i Núria S- Suau, i els col·laboradors habituals.

A més, en L’Eco d’aquesta setmana publiquem la segona fitxa sobre les papallones de Sitges i el butlletí del Grup d’Estudis Sitgetans. També una visió històrica d’Edu Tomàs sobre l’absència de Corpus en el calendari.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA