LOADING

Type to search

Actualitat

L’agenda de primavera pren cos i potencia els actes presencials

El Ral·li en la seva anterior edició, el 2019

Dues activitats habituals del calendari (el Ral·li de cotxes d’època i el Sitges Tapa a tapa) i dues més incorporades enguany (la Festa de l’Oci nocturn i l’esdeveniment Vila del Llibre) constitueixen les primeres cites del programa festiu de primavera, pensat presencialment, enlloc de telemàtic, com ha estat el darrer any. La Regidoria de Turisme i el Gremi d’Hostaleria ja tenen a punt el programa (hi ha actes convocats per l’Ajuntament i altres pel Gremi o Foment) i, tot i les diferències sobre la polèmica de la draga, han estat treballant-lo plegats en els darrers dies, amb l’objectiu de facilitar un cert moviment de visitants i, paral·lelament, aixecar els ànims d’un sector greument afectat per la crisi.

La primera activitat programada és el Sitges Tapa a tapa, que comença el proper dijous i que enguany hi estarà gairebé tres setmanes, fins el dia 28. Una vintena de bars i restaurants de la vila participaran en la iniciativa, amb les seves tapes a 5 euros, que dóna dret a platet i beguda.

La segona activitat en el calendari és la Vila del Llibre, organitzada per Turisme de Sitges i que se celebrarà el 17 i18 d’abril. Es tracta d’un programa que inclou una fira que portarà a Sitges editorials de diversos punts del país i contempla diferents activitats paral·leles, en les quals també hi jugaran els restaurants.

La setmana després (25 d’abril) arribarà la 62a edició del Ral·li de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, que enguany s’ha ajornat un mes i mig per assegurar la seva celebració.

La setmana posterior serà el torn la quarta cita programa aquesta primavera, la Festa de l’Oci nocturn, que es durà a terme entre el 29 d’abril i el 2 de maig. Es tracta d’una proposta conjunta del Gremi de Turisme, que pretén revitalitzar l’oci nocturn local, per recuperar el glamur perdut i amb l’objectiu de destacar també el seu vessant social. El programa inclourà activitats culturals, passis de moda i exposicions, per oferir una imatge transversal de la festa nocturna. Amb tot, podria ser que en aquelles dates encara estigués vigent el toc de queda i, per tant, els actes es fessin en format diürn.

El regidor de Turisme, Luismi García, i el president del Gremi, Oskar Stöber –acompanyats dels responsables seus respectius equips–, van tancar la setmana passada la col·laboració municipal en les iniciatives programades pel Gremi (Tapa a tapa i Festa de l’Oci nocturn) i van abordar la presència del sector de l’hostaleria en les altres iniciatives.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure