LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament activa noves eines cap a la democràcia participativa

El Govern treballa en diferents mesures que permetin ampliar la contribució social

Una nova oficina de suport a associacions i entitats locals, la creació d’audiències i debats públics amb experts específics convidats, així com l’impuls de canals 2.0 vàlids com a eina de treball, són algunes de les mesures proposades pel Govern per establir un camí cap a la democràcia participativa. Les mesures s’implementaran en els propers mesos i inclouen també la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM) una eina que ha quedat obsoleta en matèria de participació, i que es treballa conjuntament amb l’oposició.

En l’àmbit cultural, a finals d’octubre i durant el mes de novembre, s’iniciaran diferents processos per definir els usos d’equipaments com l’Escorxador, el Mercat Vell o l’antic edifici del Patronat d’Acció Social Catòlica.

La voluntat municipal és canviar les dinàmiques de participació ciutadana i canalitzar les opinions de la societat per incorporar-les en les decisions sobre els temes cabdals de Sitges.

Ho expliquem abastament a L’Eco de Sitges, tant en l’edició en paper com en la digital. Podeu comprar L’Eco al vostre punt de venda habitual o en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.