LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament insta veïns i comerciants a llençar les escombraries al contenidor que toca

Dipositar les deixalles en llocs no establerts dificulta la posterior recollida del servei de neteja

La nova campanya de informativa de l’Ajuntament s’ha posat en marxa aquesta setmana per conscienciar de la problemàtica de la neteja al poble. L’objectiu de la campanya és millorar l’eficiència del sistema de recollida durant aquest últim tram de l’estiu per tal de que els vilatans dipositin les seves escombraries al contenidor correcte.

La conscienciació ciutadana i d’establiments de la campanya és fa a través dels lemes: ‘’Llença’m on toca’’, ‘’Llença’m quan toca’’ i Plega’m com toca’’ per tal de fer una bona gestió dels residus i aconseguir un Sitges net. S’han instal·lat cartells en punts estratègics de la vila que recorden els horaris i els llocs de recollida de brossa, mobles, trastos vells o electrodomèstics, recordant que el seu lloc no és al costat on s’ubiquen els contenidors.

Pel que fa als veïns del poble es recorda amb insistència la importància de tirar la brossa als contenidors específics per a cada tipus de residu i no a les papereres instal·lades als carrers de Sitges. També és recomana en aquesta campanya dipositar els residus a partir de les 20 hores per evitar les males olors provocades per la degradació a causa del sol i de la calor.

Per part dels establiments la campanya va encaminada en l’adaptació d’aquests en el horari de recollida dels residus i també en la necessitat de que cada establiment dipositi la seva brossa en el seu propi contenidor per evitar saturar els contenidors públics.

També pots veure