LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament millora el sistema de neteja

L’Ajuntament de Sitges comença a prendre mesures per millorar el sistema de neteja, que pateix greus deficiències. A causa del mal estat en el qual es trobaven les zones de contenidors i els greus problemes de neteja de la vila, s’han començat a introduir noves mesures per tal d’obtenir una vila més neta i que les zones de deixalles estiguin en condicions acceptables.

El consistori ha posat en marxa aquesta setmana el pla de neteja enfocat als contenidors distribuïts per tot el municipi. L’acció consisteix a netejar les zones que ocupen els contenidors i els mateixos per tal d’evitar zones d’infeccions i brutícia a causa de la brossa acumulada. S’ha començat per la zona de la Fragata, carrer de la Bassa Rodona i carrer Europa amb l’objectiu d’arribar a finals d’aquesta setmana al barri de Sant Crispi i Oasis. La brigada de neteja utilitza aigua a pressió alçant cadascun dels contenidors per tal de poder netejar la part inferior i el terra del carrer.

D’altra banda, a principis de juliol es va iniciar la neteja de bases dels contenidors de rebuig i orgànica amb el sistema de desinfecció bio enzimàtic, que consisteix en l’aplicació d’enzims i microorganismes actius que destrueixen els gèrmens i eviten la formació de compostos en fermentació.