LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’Ajuntament no permet la música en viu fins a la fase 3

El Crol, que avui tenia programats diversos DJs, en una foto del passat 2 de juny.

Les dues imatges que va publicar per L’Eco de Sitges, en què es veia una notable concentració de joves al carrer Primer de Maig, ha causat entre sorpresa i preocupació en diversos àmbits institucionals, policials i sanitaris. Tant és així que la Policia Local de Sitges es va presentar el passat divendres a diversos locals de la vila per aturar la música en viu ambiental que s’estava duent a terme en aquell moment.

Per ahir i avui també hi havia programats a diversos establiments i xiringuitos música en viu o DJs punxant, que han hagut d’anul·lar a última hora per no disposar dels permisos per a fer-lo.

Altrament, la Policia Local també ha intensificat les visites al carrer Primer de Maig durant aquest cap de setmana per garantir que es compleixen els protocols de protecció i distància social.

Els concerts en directe, l’obertura dels interiors dels bars musicals, així com discoteques, està prevista amb l’accés a la fase 3, inicialment, per al 22 de juny, tot i que podria ser a mitjans de la setmana vinent. L’obertura hauria de descongestionar la presència massiva al carrer, si bé és cert que amb el permís de moviment entre territoris també es registrarà una afluència major.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)