LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’Ajuntament proporciona sanitaris per a les residències

Una treballadora de la residència Sitges Park, en una imatge de fa deu dies

L’Ajuntament de Sitges està actuant com a intermediari davant les residències de gent gran i les empreses locals de serveis a les persones per proporcionar-los professionals sanitaris per la tensió generada amb la crisi del coronavirus. Fins divendres passat, el consistori havia enviat 49 currículums vitae a les residències de la vila 21 eren per a auxiliars de geriatria, 25 per a neteja, 2 per a infermeria i 1 per a metgessa.

La iniciativa està articulada a través del Servei d’Ocupació de Nivell 10 i té com a objectiu reclutar personal en uns moments en què algunes d’aquestes empreses més el necessiten i estan tenint baixes per raons diverses. En alguns casos, les baixes són perquè el personal ha degut de ser aïllat en tenir símptomes de tenir el virus; i en altres, per baixes laborals, com va passar a la residència Sitges Park, on 22 treballadors van agafar l’ITT davant la tensió pel primer cas de Ciovid-19 a les seves instal·lacions. En aquest darrer cas, l’Ajuntament va proporcionar una vintena de contactes, que van ser contractats pel centre.

Les persones interessades en oferir els seus serveis poden enviar el seu CV al correu electrònic cludefeinan@sitges.cat. El web del Servei d’Ocupació ofereix una borsa que s’actualitza diàriament per respondre a les necessitats de les residències de la vila i centres per a persones dependents i serveis d’assistència a domicili.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA