LOADING

Type to search

Esports

L’Associació de Veterans de Sitges homenatja Johan Cruyff

El dimecres 24 de març farà cinc anys de la mort del mite holandès

L’homenatge a Johan Cruyff, aquest matí a l’Estadi Municipal d’Aiguadolç, amb presència de familiars del mite holandès

El dimecres 24 de març farà cinc anys que Johan Cruyff va morir i l’Associació de Veterans de Sitges ha homenatjat la figura del mite holandès, aquest dissabte a primera hora, abans del partit que celebren cada dissabte de l’any al camp Municipal d’Aiguadolç.

El senzill acte ha consistit en desplegar una bandera holandesa, amb una fotografia de qui va ser l’artífex del Dream Team, que va portar la primera Copa d’Europa a les vitrines del FC Barcelona, amb el número 14 que lluïa de futbolista. L’acte s’ha celebrat davant la placa que recorda Johan Cruyff, a l’Avinguda de les estrelles del futbol, situada a l’interior de l’estadi sitgetà. El cruyffista Toni Llorià, un dels incansables de l’Associació, ha dirigit unes emotives paraules als assistents i després manifestava que “és el cinquè homenatge que li fem des de la seva pèrdua, i li hem volgut fer a la seva Avinguda de les estrelles del futbol, el Passatge Johan Cruyff. Volem agrair tot el que ha fet Johan per aquest poble i el camp Municipal d’Aiguadolç”.

A l’homenatge hi han assistit els membres de la Fundació Veterans de Sitges i els han acompanyat, entre d’altres, el nét de Johan Cruyff, Jesjua Angoy Cruyff, el gendre del mateix Cruyff, Todd Beane, o Xavier Laporta, germà del nou i flamant president del FC Barcelona, Joan Laporta.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure