LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’Ave Maria continua sense poder rebre visites per l’alt risc que hi ha a Sitges

Interior de la Fundacó Ave Maria

La residència de la Fundació Ave Maria va superar divendres passat quinze dies de confinament per la detecció de sis casos positius i havia de tornar a obrir portes als familiars. Però l’alegria ha durat poc: el centre va rebre dilluns un del Departament de Benestar i Família de la Generalitat en què l’obligava a tancar de nou, a causa de l’elevat índex de rebrot que hi ha a Sitges.

És a dir, els familiars han hagut de suspendre, de nou, les visites als residents, després d’haver estat quinze dies de portes tancades. Alguns familiars han mostrat de nou el seu malestar i, fins i tot, disconformitat pel tancament, que els obliga a estar allunyats dels seus éssers. Les dues setmanes de confinament anterior van estar motivades per sis casos, tots asimptomàtics, entre les proves PCR realitzades al centre; ara, per la situació general de la vila.

Les indicacions de la Generalitat per al nou tancament recorden que el topall de l’índex de risc per a realitzar visites és de 75 i actualment Sitges es troba amb un índex de 598,70. Els límits són diferents a les residències de gent gran per l’especialitat dels residents, amb qui no es poden complir les mesures de separació amb cordes i en molts casos tampoc es pot fer ús de la mascareta.

La prioritat de la Fundació Ave Maria és la cura i la salut dels residents i preservar el contacte amb les famílies amb videotrucades i comunicacions constants. Tot i així, els responsables del centre confien que la transmissió comunitària a la vila pugui reduir-se i recuperar l’activitat i les esperades visites.

Notícies relacionades:
L’Ave Maria finalitza un confinamnt de quinze dies (7 de setembre de 2020)
Les residències locals cerquen la supervivència financera (5 de setembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure