Sitges, 24 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 04:25 h

L’Eco de Sitges també és L’Eco de Sant Pere de Ribes

La Festa Major de Sant Pau 2015 ha suposat el punt de partida de L’Eco de Sant Pere de Ribes, el suplement mensual que L’Eco de Sitges publica amb les informacions polítiques, socials, culturals i esportives més rellevants del municipi.

19/02/2015 11:092 comentaris
 
La Festa Major de Sant Pau 2015 ha suposat el punt de partida de L’Eco de Sant Pere de Ribes, el suplement mensual que L’Eco de Sitges publica amb les informacions polítiques, socials, culturals i esportives més rellevants del municipi. El primer número d’aquesta nova capçalera, publicat el passat 23 de gener, va aconseguir triplicar les xifres de vendes que L’Eco de Sitges registrava normalment a Ribes. I el més important: ho va fer amb el beneplàcit tant dels lectors més veterans com dels que s’hi han afegit ara.
 
L’Eco de Sant Pere de Ribes està coordinat i elaborat per joves periodistes ribetans i, més enllà d’ampliar la cobertura informativa del municipi, compta amb la col·laboració de diversos articulistes locals per intentar reflectir, a través de les seves pàgines, la plural realitat del Ribes i les Roquetes d’avui en dia. Paral·lelament, i en consonància amb aquest nou projecte, L’Eco de Sitges també ha reforçat la seva vinculació històrica amb Sant Pere de Ribes dedicant-li reportatges, entrevistes i articles d’opinió d’elaboració pròpia que es publiquen amb periodicitat setmanal.
 
Cada setmana, el més destacat de Sant Pere de Ribes, a L’Eco de Sitges.
 
I, un cop al mes, tota l’anàlisi i la reflexió sobre Ribes i les Roquetes, a L’Eco de Sant Pere de Ribes.
 
T’animes a fer-te’n lector?
 
2comentaris
MEDIACIONES Y AQUISICIONES 09/10/17 | 20:26
ANUNCIO ( RUEGO PRECIO) ALQUILO EN SANT PERE DE RIBES LOCAL DE 150 M2 FACHADA CARRETERA BV 2112 KM.4,7 APARCAMIENTO PARA 20 COCHES IDEAL PARA TALLER MECANICO . A 150 M DE SANT PERE. ANTES DE CAMILOS TELEFONO 69 234 99 05 jOSE MARIA
Alex Lyra 12/05/15 | 21:24
Ante todo quisiera felicitaros por la iniciativa y por la oportunidad dada a los jóvenes talentos del municipio. Sin embargo, respecto a "un cop al mes, tota l’anàlisi i la reflexió sobre Ribes i les Roquetes", recordaros que el municipio es mucho más que esos 2 núcleos. En Sant Pere de Ribes hay al menos 11 urbanizaciones y 3 núcleos históricos que ni siquiera fueron mencionados, pero también tienen su historia, fiestas locales. problemas, etc. que al igual que los 2 principales núcleos deberían ser divulgados y mencionados. Espero sinceramente que este nuevo canal sirva para difundir imparcialmente todo sobre Sant Pere de Ribes sin limitarse a Ribes y Roquetes. Aquí ya tenéis un nuevo lector.