LOADING

Type to search

Actualitat

L’Eco dedica un ampli dossier a l’impacte del coronavirus a Sitges i Ribes

Temps de coronavirus. I com no pot ser d’una altra manera l’actual situació protagonitza L’Eco d’aquesta setmana. Hi dediquem divuit pàgines entre articles informatius, reportatges, dietaris, experiències i visions personals. Us expliquem els casos que s’han produït als dos municipis i a l’Hospital de Sant Camil, l’impacte econòmic que tindrà la crisi, les mesures preses pels dos ajuntaments i alguns dels projectes solidaris per compartir experiències i despertar somriures que s’estan realitzant en l’àmbit local. També repassem com està impactant en la cultura i l’esport.

Però a més del coronavirus, L’Eco també porta altres informacions com la creació –prèvia a la crisi– de l’esperada comissió que ha de vetllar per la protecció del patrimoni, el perill de la continuïtat del margalló en el paisatge ribetà, la interessant experiència d’horts urbans creada per una sitgetana a Berlín o un viatge pel carrer de la Palma, de la mà de Núria Camps, entre altres articles.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38, o bé comprar-lo per iQuiosc.cat.

També pots veure