LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’Eco regala una mascareta protectora, aborda la crisi del coronavirus a Sitges i a Ribes i exposa com serà el Sant Jordi 2020

L’Eco d’aquesta setmana aborda de nou la crisi del coronavirus a Sitges i a Ribes i totes les seves repercussions humanes, sanitàries i econòmiques. A més, regala una mascareta quirúrgica homologada a tots els seus lectors, amb el patrocini de Pharmauto.

Les 40 pàgines del setmanari estan dedicades a l’impacte local de la Covid-19, amb diferents reportatges, informacions, entrevistes, anàlisi i dades, que permeten aportar de quina manera s’està vivint a tots dos municipis. En els diferents articles s’indiquen les dades de contagis i enterraments a Sitges i a Ribes, així com a les residències locals i a Sant Camil, a més de les corresponents a l’atur i els ajuts a pagar el lloguer per part de tots dos ajuntaments.

L’Eco explica les històries de tres protagonistes més que continuen treballant: Jordi Eroles (periodista), Sònia Bages (taxista) i Rafael Ortiz (cap de cuina d’una residència), així com altres tres protagonistes a qui la crisi no permet treballar, Oriol Carbonell (cuiner), Sònia Romà (comerciant) i Franc Cazorla (pintor).

La ruta per les experiències de sitgetans i ribetans arreu món vivint amb la Covid-19 te aquesta setmana els següents protagonistes: Clàudia Redondo (Mèxic), Sofia Goula (Vitòria), Laerke Saura (Dinamarca), Mabel Vázquez (Tanzània) i Ibon Rosell (Japó).

Les pàgines de Cultura estan centrades en Sant Jordi, detallant les novetats editorials d’autors locals i les diferents propostes per celebrar la diada en confinament.

Entre les firmes d’opinió d’aquesta edició comptem amb els articles de Juan Carlos Borrego, Albert Corominas, Sali Esparducer, Lluís Jou, Pedro Palacios, Dani Piques i Jordi Serra. També hi trobareu un article sobre com serà una Setmana Santa diferent, un relat apocalíptic i els consells alimentaris d’Alba Vigó, d’ortodòncia (Balust) i animals de companyia (Sala Gorón).

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure