LOADING

Type to search

Esports

L’elit dels escacs lluita pel VI Festival Internacional

El VI Festival Internacional d’Escacs Sunway Sitges, un dels tornejos més prestigiosos del vell continent arriba a la recta final. El torneig va començar el passat cap de setmana i s’allargarà fins al proper diumenge 22 de desembre.

Per la quantitat i qualitat dels participants vinguts de tot el Món és ja el millor torneig que es fa a l’Estat espanyol i és un referent a Europa. Gairebé 200 jugadors titulats, entre ells 58 Grans Mestres encapçalats pel prestigiós jugador ucraïnès Vassily Ivanchuk així ho certifiquen. Per països, la representació de l’Índia, amb més de 100 jugadores i jugadors inscrits, encapçala la llista, seguida de lluny per Espanya i Rússia. En total hi prendran part 60 federacions estrangeres.

Pel que fa a la participació femenina, hi ha inscrites més de 70 participants. La Penya d’Escacs del Casino Prado està també àmpliament representada amb una desena de jugadors.

L’espectacle està garantit per tothom que s’hi vulgui apropar, totes les tardes, a l’hotel Sunway. El Festival té una sèrie d’activitats paral·leles, al marge del seu obert Internacional.  Torneigs de partides blitz open i júnior, sessions de partides simultànies, conferències, col·loquis… composen una farcida agenda, amb activitats cada dia pels matins, tardes i algunes nocturnes.