LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les ajudes al lloguer es podran sol·licitar la setmana vinent

L’objectiu és atendre les persones més  vulnerables i que han patit una reducció notable d’ingressos per culpa de la crisi sanitària

El carrer Sant Francesc, aquest dissabte al matí

A principis de la setmana vinent ja es podran sol·licitar les noves ajudes al lloguer de l’habitatge, que es tramitaran de forma ràpida per donar resposta a les necessitats de la ciutadania. L’objectiu és atendre les persones més  vulnerables i que han patit una reducció notable d’ingressos per culpa de la crisi sanitària.

Les ajudes seran d’un màxim de 500 euros al mes i les persones que les vulguin demanar, hauran de complir diversos requisits, com no superar els 1.000 euros de lloguer mensual; estar empadronat a Sitges abans de l’1 de gener de 2020, i haver pagat els rebuts de lloguer de l’any, excepte aquells que hagin patit una davallada important dels ingressos després de la implantació de l’Estat d’Alarma.

Els topalls d’ingressos per accedir-hi són de 24.753,08 €/any qui viu sol; 32.856,61 €/any si hi viuen dues persones; 39.981,44 €/any si hi conviuen tres membres i 57.319,74 €/any per a unitats de convivència a partir quatre membres.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, també ha ampliat les ajudes per totes les persones que no puguin fer front als subministraments de la llar.

Un cop estiguin disponibles, totes aquestes ajudes es podran sol·licitar a través de la carpeta ciutadana de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).