LOADING

Type to search

Actualitat

Les botigues de moda copen el comerç a Sitges

Activitat comercial al centre de Sitges, dijous al vespre.

Els establiments dedicats a l’equipament personal sumen 124 botigues, sobre un total de 247, situades als eixos comercials del centre, l’entorn del Mercat Municipal i el Poble Sec. En aquest àmbit les botigues de moda femenina s’imposen, de la mateixa forma que ho fan les perruqueries, les pastisseries i forns de pa, els basars i supermercats en altres segments comercials.

Per darrere de l’equipament personal, l’alimentació, l’equipament de la llar o el sector farmàcia. Sorprèn que en una localitat que fa bandera de la seva capitalitat cultural, en aquest àmbit, la màxima aproximació del sector comercial arriba de la mà de l’única papereria establerta a la vila.

Sitges té un total de 1.368 locals comercials, dels quals 491 són botigues i 713 es dediquen al sector serveis. La resta estan buits.

A L’Eco d’aquesta setmana mostrem una fotografia del comerç a la vila, desgranem aquesta configuració i aprofundim en quins són els seus reptes i oportunitats. Ens trobaràs als quioscos habituals i a l’iQuiosc en versió digital.