LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les dades de contagis de Sitges es mantenen en la franja baixa, tot i sumar les residències

El recompte de dades de positius per coronavirus a Sitges que efectua el Departament de Salut ja incorpora els contagis de les residències. Fins ara no ho feia, a diferència d’altres municipis (com Sant Pere de Ribes), i això donava unes xifres que no permetien efectuar comparacions reals. Finalment, la Generalitat ha inclòs aquestes dades i les xifres que ofereix Sitges s’ajusten més al quadre de la població, tot i que també amb matissos, ja que al municipi hi ha un nombre de places de residència d’avis superior a la mitjana del país; per tant, això també pot desvariar les xifres oferint uns resultats superiors als de la població mitjana.

Segons les dades d’avui, a Sitges hi ha 143 casos positius, que suposen 4,88 per cada 1.000 habitants. A Sant Pere de Ribes són 182 (5,93 per cada 1.000), mentre que en el conjunt de Catalunya, el percentatge de contagis és 7,33 per cada 1.000 habitants.

Dades d’avui diumenge 3 de maig

Abans d’incloure les xifres, Sitges registrava un nombre de contagis d’aproximadament la meitat dels d’avui (la gràfica de sota és de dimecres passat). És a dir, els prop de 70 casos nous corresponen a la incorporació en el còmput de la Generalitat dels casos registrats a les residències Las Magnolias i Sitges Park, que són 60 usuaris i 29 membres del personal (no tots són residents al municipi).

Dades de dimecres 29 d’abril

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA