LOADING

Type to search

Actualitat

Les disputes entre el Prado i el Retiro, el tancament de la farmàcia del Cap de la Vila i els resultats del 10N per col·legis, a L’Eco

A les pàgines us expliquem la polèmica entre la Societat recreativa El Retiro i el Casino Prado Suburense arran l’anunci d’aquests darrers per celebrar els 150 anys de la primera pedra del seu edifici. També us informem que tanca la farmàcia del Cap de la Vila i com quedarà el mapa d’aquests establiment a la vila. Parlem amb els membres del Consell d’Infants, que demanen major compromís climàtic, que l’atur ha pujat lleugerament a Sitges i que Ignasi M. Muntaner ha guanyat el Premi Trinitat Catasús i Lídia Gázquez, la Ploma d’Or, entre molts altres temes. També trobareu els vots de cada collegi electoral del municipi el 10N.

A les pàgines de Ribes us expliquem que l’emprenedoria local impulsa els centres d’empresa de treball associat, que l’educació pren protagonisme en els pressupostos participatius, que l’associació 500×20 frena un desnonament i que la Policia Local està buscant una banda que ha entrat a robar a sis establiments del municipi i de la comarca. També trobareu els resultats del 10N a Sant Pere de Ribes.

Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda o en l’edició digital d’iQuiosc.cat.