LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les escoles de Sitges redueixen a la meitat els alumnes aïllats

La porta de l’Esteve Barrachina, avui dissabte al matí

Aquesta setmana, amb dades actualitzades d’ahir divendres, hi ha dos grups escolars aïllats a Sitges i 37 persones en confinament preventiu, que pertanyen a l’Escola Pia i a l’Esteve Barrachina. Es tracta d’una millora significativa respecte setmanes enrere, quan es van arribar a aïllar fins sis grups alhora.

Les dades actuals suposen una reducció a la meitat dels alumnes aïllats respecte la setmana passada, que eren 75 persones en confinament preventiu i cinc grups aïllats.

Els dos grups aïllats pertanyen a l’Escola Pia i a l’Esteve Barrachina. El primer cas és el d’una classe amb17 alumnes i un professor, que ha entrat en confinament aquesta setmana en detectar-se un positiu. El segon grup va iniciar l’aïllament de deu dies la setmana passada i previsiblement en la propera tornarà a la normalitat. També ha retornat a l’activitat un grup aïllat que hi havia a la Llar d’Infants la Moixiganga.

La reducció de la incidència és mirall de la baixada de contagis a Sitges, que ha estat d’un 80 per cent respecte fa un mes. Es tracta d’una progressiva involució de la pandèmia que ha permès la represa, entre d’altres, de les activitats extraescolars.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure