LOADING

Type to search

Esports

Les Estades Esportives finalitzen amb una participació de rècord

Aquest estiu, un total de 247 nens i nenes d’entre 6-12 anys han participat durant quatre setmanes al casal organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sitges. L’ocupació que s’ha registrat ha estat de rècord amb un 99,6%, tres punts per sobre respecte l’any anterior. Els infants han participat en un total de 20 propostes de diferents activitats  com activitats aquàtiques, arts marcials, sortides a parcs temàtics i fins i tot tallers d’arts marcials.

Segons les enquestes el 80,83% dels participants valoren de forma molt positiva la impressió global del casal, mentre que el 50,33% es mostra satisfet envers les instal·lacions on s’ha impartit l’activitat. També ha obtingut molt bones xifres l’atenció per part dels monitors als infants amb 73,33% de satisfacció.

Jaume Monasterio, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, ha fet un balanç «molt positiu» de les Estades Esportives 2019 després de comprovar les xifres: Els 247 infants han generat 714 inscripcions de les 720 possibles. Per tant, un índex d’ocupació més alt que el dels darrers anys. «Una de les  parts que ens fa sentir més satisfets és l’enquesta de valoració de les famílies que donen una valoració general molt bona que ens serveix per millorar cada any», afegeix Monasterio.