Sitges, 23 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:16 h

Les expectatives de visitants es veuen frenades per la climatologia

El Gremi d’Hostaleria i l’Associació de Platges veuen impossible repetir els excel·lents resultats dels dos darrers anys però esperen arribar al 90% d’ocupació durant el tercer trimestre

27/07/2018 13:210 comentaris
 
La temporada turística de Sitges es troba tot just a l’equador del seu moment àlgid, però hotelers, restauradors i concessionaris de platges ja anticipen que no serà tant excel·lent com les dues anteriors. El Gremi d’Hostaleria ho defineix com una “estabilització del sector” que s’ha traduït en un 75% d’ocupació entre Setmana Santa i finals de juny, mentre que l’Associació de Platges parla obertament del “pitjor estiu dels últims anys”.
 
Tots dos col·lectius coincideixen que la climatologia ha estat “el factor determinant”. Des de Platges, el seu president, Manel Martínez, també lamenta “la tardança en la concessió administrativa de les guinguetes”. I des del Gremi, el seu gerent, Alejandro Eguía, hi afegeix “l’emergència turística de països mediterranis com Turquia i Egipte o la celebració a Rússia d’un esdeveniment global com el Mundial de futbol”.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris