LOADING

Type to search

Actualitat

Les novetats del Carnaval, la pèrdua de les jornades del Cercle d’Economia i el món de la pesca, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana ofereix un complet retrat de l’ofici actual de la pesca a Sitges, a partir de les experiències dels seus protagonistes. També avança algunes de les destacades novetats que presentarà el Carnaval i ens parla de la pèrdua de les jornades del Cercle d’Economia, que Renfe es nega a habilitar uns banys públics a l’estació, de la reducció de robatoris i incidents a les passades festes, de com viu el comerç local les rebaixes, de quins treballs s’estan fent al Museu Romàntic i quines novetats presenta la Mitja Marató.

A les pàgines de Ribes entrem de ple en la celebració de Sant Pau amb els primers actes. També us informem de les novetats i els interrogants del Carnaval; que l’Ajuntament contracta una cinquantena de persones, gràcies als plans d’ocupació; i que la Biblioteca Manuel de Pedrolo consolida el seu nou club de lectura, entre d’altres temes.

Tots aquests tems i altres més, els podeu trobar a L’Eco d’aquesta setmana, als punts de venda habituals i en versió digital a l’iQuiosc.