LOADING

Type to search

Actualitat

Les obres de la Plana entren en el tram final

Les obres d’urbanització de la Plana i Santa Bàrbara ja són en la recta final. Quatre anys després que iniciessin els primers treballs, en el sector superior a la Plana Est, les darreres actuacions que falten per culminar tota la urbanització són en els dos extrems d’aquest àmbit: per una banda, a tocar de la Bòbila, Vallpineda i la sortida de l’autopista i, per una altra, en dos vials pendents d’urbanitzar a tocar de la rotonda del Camí Capellans i l’avinguda Sofia.

Precisament, aquesta darrera setmana han finalitzat els treballs d’enjardinament del nou tram de l’avinguda Sofia, que enllaça amb Santa Bàrbara. S’hi ha col·locat vegetació mediterrània, com arbocers, margallons, aladerns o tamariscs. Aquest tram encara continua tancat a la circulació de vehicles, però ja s’ha obert al pas de vianants i ciclistes. Amb la col·locació dels elements de jardineria, l’espai ha guanyat una visió verda cap al nord, que enllaça amb el bosc de Can Bruguera. En aquesta zona, també s’ha construït una barraca de pedra seca, amb la participació de la Taula del Tercer Sector.

Paral·lelament, també s’estan enllestint els treballs del vial que arriba fins a la sortida de l’autopista, on també s’habilitarà una petita rotonda. En aquest tram, just a sobre de la Bòbila, l’Ajuntament està edificant una de les quatre pastilles cedides pels propietaris dels terrenys per a la construcció d’habitatge protegit.

L’únic escull que quedaria és la urbanització de dos petits vials –previstos tant al Pla General com al Pla Parcial– a tocar de la rotodona de l’antic camp de rugbi, on hi ha una falta d’acord amb el propietari dels terrenys.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure