LOADING

Type to search

Actualitat

Les ordenances fiscals pengen d’un fil

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem en detall els posicionaments polítics de l’oposició

A només uns dies del Ple ordinari, aquest dissabte, un dels principals punts de la sessió, si prosperarà l’aprovació inicial de les ordenances fiscals, és un interrogant. Govern i PSC han aproximat distàncies aquesta setmana, i s’ha confirmat l’abstenció dels socialistes. Però no serà gratuït, les negociacions seran determinants per aconseguir el sí en l’aprovació definitiva.

La resta de formacions de l’oposició, a excepció del Margalló, que dóna un vot de confiança a l’executiu en forma d’abstenció, encara estudien el signe de la seves votacions. Junts per Sitges, Ciutadans i Nou Horitzó coincideixen en el sentiment que se’ls ha fet treballar per a res, ja que inicialment s’han desestimat totes les propostes, i creuen que són unes ordenances de poc valor afegit. Per als Comuns Verds, no s’ha incorporat res per falta de temps i discrepa amb els adjectius “sostenibles” i “socials”, amb els que les definia el Govern.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem en detall els posicionaments polítics de l’oposició. La resposta sobre com acabarà, a la sessió plenària de dissabte, a les 8 hores. El podeu trobar al votre punt de venda i en edició digital a l’iQuiosc.

També pots veure