LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les persones vacunades a Sitges i Ribes són ja prop d’un miler

La totalitat de les residències de Sitges i Sant Pere de Ribes ja han rebut la primera dosi de la vacuna. Aquest passat cap de setmana ha finalitzat la primera administració de la injecció dels anticossos contra la Covid-19 entre més de 500 residents i al voltant de 400 persones més, entre sanitaris, auxiliars i personal de serveis dels diferents centres.

La residència Sitges Park va ser la primera en acollir l’equip d’infermeres voluntàries del Departament de Salut que realitza la campanya al territori. El mateix 5 de gener, l’Hospital de Sant Joan Baptista va rebre també les vacunes i el mateix va succeir durant matí i tarda al Redós de Ribes.

Entre dijous i diumenge van ser les residències Las Magnolias i L’Ave Maria de Sitges i la Rius i Virgili de Ribes, les que van rebre l’administració de la primera dosi de la vacuna i en tots els casos, es va arribar també al 100 per cent dels residents i la major part del personal.

En tres setmanes s’espera la segona dosi de la vacunació i la seva administració a la totalitat del personal, pendent de realitzar-se la injecció.

Notícies relacionades:
Sant Camil amplia encara més el nombre d’ingressats per coronavirus (11 de gener de 2021)
Las Magnolias i l’Ave Maria també reben la vacuna (8 de gener de 2021)
La vacuna ja ha arribat a Sitges i Ribes (5 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure